SPONSORED

Denne Service Gør Det Lettere At Spise Sundt

Byd Madinspirationen Velkommen Med HelloFresh

Jeg vil væde med, at du har hørt om måltidskasser.

Hvis de på magisk vis er gået din næse forbi, så er der tale om virksomheder såsom HelloFresh, der sender dig opskrifter og ingredienser til 3-5 måltider om ugen for 2 eller 4 personer - lige til din dør. Så i stedet for at stå helt pernittent og måle 2,7 teskefulde karrypulver op, så får du lige præcis den mængde, du har behov for. Bare følg de simple trin-for-trin opskrifter og voilà, dit hjemmelavet mesterværk er færdigt.

Selvom jeg har kendt til måltidskasser i noget tid, havde jeg aldrig selv overvejet det. Jeg laver den bedste spaghetti med kødsauce og har et par andre klassikere i repertoiret, som jeg klarer mig fint med.

For et par uger siden besøgte jeg en af mine kammerater, som er en absolut skandale i køkkenet. Han er den person, som formår at brænde en toast på. Så slemt er det. Denne gang diskede han op med en veltilberedt steak med chimichurri-dressing og en salat med kartoffel og spinat.

Han sværgede, at han ikke havde bestilt fra den lokale restaurant, men det var bare lidt for godt til at være sandt. Til sidst indrømmede han, at han havde fået en smule hjælp - med en opskrift fra HelloFresh. Det gjorde mig for alvor nysgerrig på denne måltidskasseverden.

Jeg bestilte min første kasse på vejen hjem for at overraske min kæreste, Emilie, og en uge efter gik vi i gang med vores første opskrift. Det var så nemt at gå til! Det eneste der var svært, var at udvælge de retter vi skulle have, fordi det hele så vanvittig lækkert ud.

HelloFresh
Ingredienser leveret til din dør
Middagstid gjort let

Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!

Jeg gider ikke de der lange og svære opskrifter uden billeder. Jeg sætter pris på, at HelloFreshs opskrifter kun er på 6 trin med tilhørende billeder, så det vitterlig ikke kan gå galt (ikke engang for min ven!). Når man har haft en lang dag på arbejdet, skal det gå stærkt, være let og helst ikke indebære indkøb i ulvetimen.

Med HelloFresh laver Emilie og jeg god aftensmad på 30 minutter, og vi skal ikke handle ind til det. Vi får også prøvet noget nyt hver uge, som altid sætter gang i sjove samtaler, hvor vi drømmer os til alle de mange lande, hvis traditionelle retter vi sætter tænderne i. HelloFresh er lidt af et eventyr på den måde.

Det første Emilie udbrød ved vores første HelloFresh-kreation var "Okay, det her smager vanvittig godt!"

Jeg tror nogle gange, at vi ser initiativer som disse som en doven måde at springe over, hvor gærdet er lavest. Måske vi tænker, at det smager kedeligt eller er usundt for os. Delen med at springe over, hvor gærdet er lavest er sådan set rigtig nok med HelloFresh. Det kan næsten ikke gøres lettere. Men det er bestemt ikke kedeligt, det er bestemt ikke usundt, og det kan være et fantastisk inspirerende indspark til en ellers triviel hverdag.

Vi har stadig HelloFresh og får 3 måltider om ugen, hvilket giver os friheden til at tage ud at spise i ny og næ.

Med måltider, der starter fra 43,5 kr. per portion er det svært at se, hvordan vi kunne få lige så meget variation og bekvemmelighed uden HelloFresh. Måske er du stadig lidt skeptisk - det var jeg også.

Men jeg kan helt ærligt sige, at det har forandret vores ugentlige rutiner til det bedre. Vi arbejder begge to meget, og det er så fedt at kunne koble fra og nyde lækker mad uden at skulle yde det helt store. Du burde give det et skud - vi har i hvert fald ikke fortrudt.

Opdatering: Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!