SPONSORED

Derfor elsker jeg min måltidskasse fra HelloFresh

Har du også lagt mærke til, hvor populære måltidskasserne er blevet? Hver gang man scroller gennem Instagram eller snakker med vennerne sniger de sig ind. I lang tid forstod jeg ikke, hvad der var så fantastisk ved konceptet.

Jeg elsker ideen om at lave mad fra bunden - faktisk kan det være helt afstressende for mig at stå og røre i gryderne, mens jeg funderer over dagen. Desværre tillader min travle kalender sjældent, at jeg udlever den interesse.

Min roommate besluttede sig for at afprøve HelloFresh, og hun var temmelig overbevist fra begyndelsen. Jeg havde mine fordomme, og kunne heller ikke lade vær med at kigge hende over skulderen, når hun tømte kasserne, for at se om ingredienserne nu også var så friske, som de lovede.

Efter et par uger på sidelinjen følte jeg mig alligevel modig nok til at give det et skud. "Der er ingen bindingstid," havde min roommate fortalt mig, så jeg tænke "Hvad er det værste, der kan ske?"

Jeg prøvede deres klassiske kasse, som indeholder en god blanding af internationale og traditionelle retter med kød og grønt. Hurtigt fandt jeg ud af, at man dog slet ikke var begrænset til den måltidskasse man valgte - hver uge kunne jeg vælge mellem 18 forskellige retter, så jeg også kunne prøve de hurtige, de vegetariske eller i ny og næ en lækker Premium middag.

HelloFresh
Naturlighed og kærlighed i en kasse
Lige til din hoveddør

Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!

Præcis som jeg havde set hos min roommate, ankom mine måltider i farvekoordinerede måltidsposer, som stemmer overens med opskrifterne, så man lynhurtigt kan række ud efter det man har brug for, for at tilberede sin middag. En af de fordele, der var med til at overtale mig er, at alting kommer afmålt til punkt og prikke, så ingen mad går til spilde. Det er vigtigt for mig.

De første opskrifter jeg kastede mig ud i var Hvidløgspaneret kylling med cajunkrydrede kartofler & salsa, Asiatiske laksefrikadeller med fuldkornsnudler & grøntsager og Pankopaneret svinekød med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing. Alle kunne laves på max 30 minutter og smagte vidunderligt!

Som sagt er der ingen bindingstid - så du kan sætte på pause, springe leveringer over eller opsige, lige når det passer dig.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så lad mig skitsere de vigtigste fordele her:

Spring supermarkedet over - alting leveres lige til døren, når du ønsker det

God pris - En portion starter ved 43,50 kroner

Nem madlavning - Med trin-for-trin opskrifter og max 30 min tilbedredning

Friskhed - alle ingredienserne er super friske og lækre

Noget til enhver smag - der er et kæmpe udvalg af retter uge efter uge

Nye smagsoplevelser - det er let at prøve spændende nye retter fra verdenskøkkenet

Fleksibilitet - det er super let at opsige, pause eller ændre leveringer i app eller web