SPONSORED

Heeft u moeite om u aan uw koolhydraatarme dieet te houden? Probeer Green Chef

Boodschappen doen is nooit mijn favoriete bezigheid geweest, en nog minder sinds ik met mijn koolhydraatarme dieet ben begonnen. De gangpaden staan vol met producten die ik niet kan eten. Vaak eindig ik dan toch maar bij het schap met kant-en-klaarmaaltijden. Maar als ik het etiket check, zie ik dat er weer onverwacht veel koolhydraten in zitten.

Ik besloot een paar verschillende basis maaltijden samen te stellen, zoals kip en salades.

Maar na een week of twee was ik er weer klaar mee. Te weinig variatie. Ik hoor zoveel succesverhalen van mensen die een koolhydraatarm dieet volgen, maar zelf heb ik er moeite mee. Daarom wendde ik mij tot mijn beste vriend Google voor hulp: “Wat zijn de beste manieren om een koolhydraatarm dieet te volgen?"

Een van de topresultaten van Google was Green Chef, een maaltijdbox met recepten die zijn samengesteld door diëtisten en zijn ontworpen voor verschillende levensstijlen. Van vegetarisch of vegan tot <550 kcal, keto en koolhydraatarm. Ze hebben alles!

Ik was nog wel twijfelachtig. Is een maaltijdbox echt de oplossing voor mij? Ik besloot het een kans te geven en het blijkt dat Green Chef de beste keuze is die ik in lange tijd heb gemaakt.

1.Waarom koolhydraatarme koolhydraten voor mij werken

Ik probeer een paar kilo af te vallen en een koolhydraatarm dieet is daar ideaal voor. Het draait allemaal om het verminderen van granen en suikers en het verhogen van groenten en gezonde vetten.Na een paar weken was ik blij dat mijn spijkerbroek een beetje los aanvoelde: het werkt! En dankzij de lekkere recepten van Green Chef mis ik mijn oude eetgewoonten helemaal niet meer.

2. Weet wat je eet

Genieten van koolhydraatarme maaltijden is nog nooit zo makkelijk geweest. Diëtisten stellen alle Green Chef-recepten samen met speciale aandacht voor koolhydraten, vetten en eiwitten, zodat ze voldoen aan de koolhydraatarme richtlijnen. De maaltijden van Green Chef worden geleverd met voor geportioneerde ingrediënten en eenvoudig te volgen receptkaarten. De kaarten bevatten alle voedingsinformatie, zodat ik precies weet wat er in elke maaltijd zit.

3. Tijd besparen

Ik besteedde veel tijd aan het koken voor mezelf; nadenken over wat ik ging eten, maaltijden plannen, boodschappen doen en gerechten bereiden. Met Green Chef hoeft dat gelukkig niet meer. Zij doen het voorwerk, ik hoef het alleen nog af te maken. In nog geen 30 minuten zet ik een heerlijke voedzame maaltijd op tafel.

4. Unieke smaken

Deze recepten zijn ook heel erg lekker. Ik heb tot nu toe van elke maaltijd genoten en kijk er altijd naar uit om de box van volgende week te ontvangen. Ik herinner me nog mijn allereerste Green Chef-maaltijd: Mexicaanse bowl met rundergehakt en zoete aardappel met rode kool en mais. Hij was echt vullend en lekker pittig. Ook de Sticky chicken met paksoi, bloemkoolrijst en honingpinda's is echt een favoriet. Door de bloemkoolrijst heb je echt niet door dat je weinig koolhydraten eet.

5. Flexibel

Ik kan het flexibele abonnement van Green Chef volledig naar mijn hand zetten. Als ik bijvoorbeeld weet dat ik een week veel buiten de deur eet, dan pauzeer ik gewoon een weekje.

Komt er iemand eten? Dan bestel ik voor een extra persoon. Het is volledig gebaseerd op mijn schema. Bovendien kosten de recepten na de korting slechts € 4,25 per portie.

6. Geen verleidingen

In eerste instantie dacht ik dat ik het koolhydraatarme dieet nooit zou volhouden. Ik hou van lekker eten en ben niet bereid concessies te doen aan de smaak of elke dag hetzelfde te eten. Gelukkig is dat bij Green Chef niet nodig. Ik ontdek steeds nieuwe smaken uit keukens van over de hele wereld. Ik kijk elke keer weer uit naar het avondeten, waardoor ik veel minder trek heb in dingen die ik niet kan eten.

7. Nieuwe levensstijl

Ik kan eerlijk zeggen dat koolhydraatarm eten niet meer als een dieet voelt, maar meer als een nieuwe levensstijl. Het kost me geen enkele moeite meer om het vol te houden en ik voel me weer goed in mijn lichaam.

Als je moeite hebt om je aan een dieet te houden, kijk dan eens naar Green Chef. Ik weet zeker dat je het geweldig gaat vinden.

slechts € 4,25 per portie.