SPONSORED

HelloFresh eller supermarkedet – hvad er hurtigst?

Du kan være, du har set dem på din nabos dørtrin – eller måske har du selv fået dem leveret? De indbydende papkasser med friske ingredienser dukker efterhånden op flere og flere steder efterhånden.

Måltidskasserne er kommet for at blive. Leveringen lige til døren og de friske, forudmålte ingredienser gør det til en supernem løsning, når der skal aftensmad på bordet i en travl hverdag.

Men hvad koster de, måltidskasserne? Og giver det overhovedet mening at få aftensmaden leveret i stedet for at gå i traditionelle supermarkeder? Det satte vi os for at finde ud af ved at prøve HelloFresh, den største spiller på markedet herhjemme.

Hverdagen gled nemmere med HelloFresh

Når man først er kommet i gang med HelloFresh, forstår man godt, hvorfor de er endt som den førende måltidskasse-leverandør. Det er super enkelt at vælge sine opskrifter, leveringen kom lige til tiden og ingredienserne var lækre og friske. Men vigtigst af alt, så smagte opskrifterne også bare superlækkert - og så endda til rigtig gode priser.

Én af de største hverdagslettelser ved måltidskasser er, at man kan springe det daglige supermarkedsritual over. Fordi alle ingredienserne bliver leveret lige til døren, er det ikke længere nødvendigt at stå i køledisken og klø sig i panden, mens man undrer sig over hvad man skal finde på at kokkerere frem i aften.

Nul supermarkeder er lig med nul supermarkedskøer – og nul supermarkedskøer er lig med masser af ekstra tid og overskud i hverdagen.

Madbudgettet blev dejligt overskueligt

Med HelloFresh betaler man det samme for sine opskrifter hver eneste uge. Det gør det dejligt nemt at holde styr på madbudgettet. Pludselig var det slut med de overraskende store tal på supermarkedsbonen og de altid dyre take-away fristelser.

HelloFresh har 33 forskellige opskrifter at vælge mellem, så der er altid noget for enhver smag og diæt. Der er masser af grønt og lækre vegetariske retter på menuen, og nogle af opskrifterne kan endda være klar på helt ned til 15 minutter! Det er ca. så lang tid, det ville tage os bare at finde ingredienserne frem.

HelloFreshkører lige nu et tilbud, der presser priserne helt ned på kun XX kr. pr. portion. Det er en pris, der er svær at sige nej til, men skulle du have lyst til at stoppe dit abonnement eller springe en uge over, er det heldigvis også supersimpelt.

Hvad så med supermarkedet?

Der er selvfølgelig ikke noget, der slår supermarkedet, når det kommer til udvalg af både ingredienser og brands. Men hvis du prøver at købe alle de ingredienser, der skal til for at lave en given opskrift, vil du hurtigt opdage, at du får købt meget større mængder, end du egentlig har brug for – og at der altid sniger sig noget fra spotvaresektionen med i vognen.

Og så er der selvfølgelig også al tiden, du skal bruge på at finde en opskrift, finde de rigtige ingredienser og fordele dem i de rigtige portioner – en proces mange af os bare ikke har tid til.

Supermarkedet har helt sikkert sin plads, når du skal have styr på basale ting som æg, olie, salt, peber o.s.v., men hvis du vil sætte noget lækkert på bordet hver aften – med minimal indsats – så er en måltidskasse din bedste ven.

Konklusion

Ikke nok med at HelloFresh giver mere tid og overskud i hverdagen, så er priserne også både nemme og overskuelige. Det tager kun få minutter at planlægge en måneds måltider og alt bliver leveret lige til døren i forudmålte mængder.

Vores anbefaling lyder derfor på at lade supermarkedet stå for dine basisingredienser og så ellers lade HelloFreshstå for de lækre, simple måltider i den travle hverdag.

Spar stort på friske måltider og få op til 1199 kr på din første HelloFresh-boks i dag!