SPONSORED

HelloFresh hielp me tijd te besparen om mijn doelen te bereiken

Dit jaar heb ik besloten om me op een ding te focussen: minder lang in de keuken staan. Het bestellen van afhaalmaaltijden kost op zich al veel tijd en is niet heel bevorderlijk voor mijn portemonnee of mijn gezondheid. Daarom wilde ik wel eens een maaltijdbox uitproberen. Veel aanbieders van maaltijdboxen beweren dat je je avondeten in 15 minuten kunt bereiden, maar dat geloofde ik niet.

Volgens de recensies is de meest betrouwbare en waardevolle maaltijdbox die van HelloFresh. Je bestelt al een box vanaf € 4,20 per maaltijd. Erg betaalbaar dus. Nog fijner is dat de meeste HelloFresh-recepten klaar zijn binnen 30 minuten of minder.

Ik bestelde voor een week aan maaltijden en kon zelf mijn recepten uitzoeken. Ik kon kiezen tussen lekkere recepten van over de hele wereld, deze wisselen per week.

Mijn eerste box werd bezorgd en alle ingrediënten waren netjes gesorteerd per recept. Ik besliste welk recept ik ging klaarmaken en zette de andere twee maaltijden in de koelkast. Heel fijn dat ik meteen kon beginnen met koken.

Gelukkig zijn de 30 minuten bereidingstijd inclusief de voorbereiding, en heb je een minimum aan kookgerei nodig. Dat scheelt weer eindeloos opruimen en schoonmaken. Er zijn zelfs eenpansgerechten die je kunt kiezen. Dat is makkelijk!

Ik maakte mijn eerste maaltijd, en deze was exact klaar binnen het aantal minuten dat op de receptkaart stond. Ik kon het bijna niet geloven, het was ook nog eens superlekker! De groenten waren heel vers, ik heb echt genoten van mijn avondeten.

Meteen na het eten kon ik wat taken aanpakken die ik al maanden aan het uitstellen was. Je zult het niet geloven, maar ik heb zelfs nog 30 minuten kunnen sporten!

HelloFresh is de oplossing om tijd te besparen zodat je kunt doen wat je echt wilt terwijl de lekkere, voedzame maaltijden je de energie geven die je nodig hebt!

Goed voor elkaar met HelloFresh: Krijg tot wel € 75,- korting op je eerste 4 boxen!