SPONSORED

Lees dit voordat je HelloFresh probeert

De laatste jaren maken steeds meer mensen gebruik van een maaltijdbox. De populariteit hiervan blijft dan ook stijgen.

Een van de grootste maaltijdboxleveranciers die de markt overneemt is HelloFresh.

Er zijn flink wat voordelen aan de maaltijdboxen van HelloFresh. Bijvoorbeeld de makkelijk te volgen receptkaarten en de ingrediënten die in de juiste hoeveelheden bij je worden thuisbezorgd.

Voor wie nog een beetje sceptisch is, deden onze redacteuren onderzoek naar de vele misvattingen om te kijken wat er wel of niet waar is over HelloFresh.

Dit is wat we vonden:

Maaltijdboxen zijn duur.

NIET WAAR: HelloFresh bestel je vanaf €1,94 per portie. Als je bedenkt hoeveel elk ingrediënt afzonderlijk kost en hoeveel tijd je kwijt bent aan het doen van boodschappen en voorbereiding, is dat een koopje! De maaltijdboxen van HelloFresh zijn goedkoper dan afhaalmaaltijden, en je hebt altijd genoeg variatie.

Veel variatie en wereldse recepten.


WAAR:HelloFresh heeft een continu wisselend weekmenu, met minimaal 30 recepten waar je wekelijks uit kunt kiezen. Je vindt er recepten van over de hele wereld zoals burrito met kipgehakt en ei met avocado, tomaat en cheddar, broodje hamburger met Italiaanse twist met tomatensalsa en basilicummayonaise, maar ook de lekkerste klassiekers zoals een wortel-pompoenburger op een maanzaadbroodje met paprika-aardappelen en aioli.

De recepten zijn ingewikkeld om te maken.


NIET WAAR: De recepten van HelloFresh zijn heel makkelijk te maken. De ingrediënten worden in de juiste hoeveelheden thuisbezorgd zodat je haast niets hoeft voor te bereiden of af te meten. Bij alle maaltijden ontvang je makkelijk te volgen receptkaarten zodat je in een handomdraai je avondeten op tafel zet.

HelloFresh is duurzaam.

WAAR: Als je kookt met HelloFresh verspil je haast geen voedsel, doordat de ingrediënten in de juiste hoeveelheden worden thuisbezorgd. HelloFresh heeft een veel kortere voedselketen dan de traditionele voedselketens, omdat de producten direct bij de leverancier besteld worden en met maar één tussenstop bij je worden thuisbezorgd. Dit bespaart ook nog eens CO₂-uitstoot door kortere transporttijden. Ook is HelloFresh continu aan het innoveren om de ingrediënten zo duurzaam mogelijk te verpakken.

HelloFresh is niet voedzaam en/of vers.

NIET WAAR: Misschien denk je van niet, maar de ingrediënten van HelloFresh zijn supervers. Door de kortere voedselketen zijn de ingrediënten zelfs verser dan in de supermarkt. Met HelloFresh eet je gevarieerd en je kunt zelfs kiezen voor Caloriebewust-recepten met minder calorieën en heel veel groenten.

HelloFresh heeft voor elk wat wils met de verschillende maaltijdvoorkeuren. Kies bijvoorbeeld uit Familie-recepten, Caloriebewust-recepten, Veggie-recepten of Lekker snel-recepten. Je kunt je box op elk moment pauzeren of je lidmaatschap beëindigen. Kies maaltijden voor 1 - 6 personen, voor 3 - 6 keer per week.

Dus, waar wacht je nog op? Probeer HelloFresh nu, je zult ons eeuwig dankbaar zijn.

Krijg tot wel € 75,- korting op je eerste 3 boxen!