SPONSORED

Mijn eerlijke ervaring met keto en waarom ik Green Chef aanbeveel

krijg tot well €90, korting op je eerste 4 boxen

Wist je dat het keto dieet een van de meest effectieve diëten is om af te vallen? Het is ook ongelooflijk uitdagend om vol te houden. Ik struggelde dan ook veel totdat ik dé oplossing ontdekte. Blijf lezen...

Boodschappen doen was nooit mijn ding. En sinds ik met keto begon, werd het nog erger. Ik kan geen koolhydraten, fruit en bijna geen groenten eten. Nou, wat blijft er dan over?

Ik was het zat om de voedingswaarden van alles wat ik oppakte te moeten lezen. Ik stond bijna op het punt om op te geven, maar ik wilde zo graag de voordelen ervaren. Wanneer je je energie uit vetten haalt in plaats van uit koolhydraten kan dat namelijk veel voordelen voor je gezondheid hebben - zoals beter slapen, energiek wakker worden en geen cravings meer hebben.

Na het doorzoeken van forums en het lezen van de ervaringen van anderen, stuitte ik op Green Chef - een maaltijdbox met verschillende met recepten die speciaal zijn ontworpen door diëtisten om je aan een speciaal dieet te houden:

  • Koolhydraatarm
  • Vegan
  • <550 kcal
  • Snel & gezond
  • En KETO!

Ik was aanvankelijk sceptisch, maar ik wilde het keto dieet nog een kans geven. Dus besloot ik mijn eerste Green Chef-box te bestellen. En eerlijk is eerlijk, ik was meteen om! Keto eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Eerst at ik altijd hetzelfde: yoghurt als ontbijt, eieren en avocado als lunch, en wat saai vlees als avondeten. Met Green Chef heb ik elke week een nieuw menu waaruit ik mijn favoriete keto recepten kan kiezen.

Alle recepten zijn samengesteld door diëtisten die specifiek op de richtlijnen voor het keto dieet letten. Ik hoef dus niks meer te dubbelchecken. Ook zijn de gerechten steeds heel verrassend en echt lekker. Het is ook echt te zien dat de ingrediënten van goede kwaliteit zijn. Maar het beste is nog dat ik zelf geen ingewikkelde recepten meer hoef te zoeken en veel minder naar de supermarkt ga. Green Chef bezorgt alles wat ik nodig heb gewoon bij me thuis.

Alles komt perfect geproportioneerd aan, dus er is nauwelijks nog werk over. En de stapsgewijze instructies (die zelfs foto's bevatten) maken koken een fluitje van een cent - hier kun je echt niet de fout mee ingaan! De meeste gerechten zijn binnen 30 minuten klaar, dus dat is ook geweldig.

Wil je weten wat ik heb gegeten sinds ik met Green Chef kook?

Mijn favorieten van vorige week waren de Biefstuk met champignonroomsaus met broccoli en Shakshuka met boerenworst en feta met paprika en verse bladpeterselie. Het was zo lekker en ik zat er ook echt lang vol van.

Ik laat Green Chef nu elke week komen en vind het elke keer een feestje om de recepten te kiezen. Ik kan makkelijk een week overslaan wanneer ik wil, maar persoonlijk doe ik dat niet. Ik begin echt de voordelen van keto te ervaren dus ik wil er nu mee doorgaan ook. Maar als je meer ervaring hebt met het koken van keto maaltijden en gewoon af en toe wat hulp of inspiratie nodig hebt kan je er ook voor kiezen af en toe een box te bestellen.

Ik dacht vroeger dat ik keto nooit zou kunnen volhouden omdat ik steeds zo eentonig at en er op die manier helemaal geen plezier uit kon halen. Maar met wekelijks nieuwe maaltijden om uit te kiezen blijft het heel goed vol te houden. Variatie is essentieel!

Green Chef heeft me echt geholpen comfortabeler te worden met het dieet en ik leer ook steeds meer over wat ik allemaal wél nog kan eten. Voor mij is keto niet alleen een dieet; het voelt voor mij echt als een manier om mijn lichaam te laten werken zoals het zou moeten. Ik heb nog nooit zoveel energie gehad!

Als je moeite hebt om je aan je keton dieet te houden of als je een nieuwkomer bent die het wil proberen, kan ik je Green Chef zeker aanraden. Je zal zien dat het helemaal niet zo moeilijk is als je denkt.