SPONSORED

Sådan Hjalp HelloFresh Mig Igennem Juletiden

Juletiden er sød, hyggelig og…. stressende.

Jeg elsker højtiden: sneen der falder, den lækre julemad, personlige gaver. Men det jeg elsker allermest er familietiden.

Min familie er kæmpe, så juletiden er ikke blot et par enkelte helligdage for os, men nærmere en hel sæson. Vi ses så ofte, vi kan, spiller spil og drikker lidt for meget gløgg. Hver weekend skal der diskes op med en ny julefrokost, og selvom det er lækkert, så er det også tidskrævende.

Jeg forsøger at planlægge indkøbene på forhånd, så der hverken mangler leverpostej eller ris ala mande til min store familie. Men tiden mellem sammenkomsterne er en udfordring: fordi jeg sveder timer foran gryderne med julemaden har jeg ingen energi til hverdagsmaden.

Jeg besluttede at søge en hjælpende hånd i en travl - og energiforladt - hverdag. Takeaway blev hurtigt for dyrt og for usundt, men så faldt jeg over en måltidskasse fra HelloFresh. Efter at have undersøgt anbefalinger og menuen lidt nærmere tænkte jeg “hvorfor ikke?”

Jeg var straks overrasket over, hvor meget medbestemmelse jeg havde i processen. Jeg vælger selv mine retter, og kan planlægge dem hele 6 uger i forvejen. Vi tog den familievenlige måltidskasse for 4 personer, 3 dage om ugen, og det viste sig at være et godt valg for os.

HelloFresh
Naturlighed og kærlighed i en kasse
Lige til din hoveddør

Bestil din lækre måltidskasse

Børnene var lige så spændte på at modtage den store kasse med alle de friske ingredienser og sjove opskrifter, og den første skuffede på ingen måde. Alting var afmålt til punkt og prikke og lige til at gå til med farvekoordinerede opskrifter og måltidsposer. Det kunne ikke blive lettere.

Første middag stod på Vietnamesiske Tacos med nøddefars, asiatisk mayo-dressing og jordnødder. 15 minutter, så var der serveret. Og alle lavede maddansen. Dagen efter kastede vi os ud i en god klassiker - Spaghetti Carbonara. Aldrig før har mine børn været så medgørlige ved middagsbordet.

Alting er legende let at lave - så let, så familiens mindste kan hjælpe til. For bare 44,50 kroner per portion er prisen heller ikke at kimse af - især når jeg tænker på alle de ekstra snacks, som ikke ryger i indkøbskurven mere.

HelloFresh gør allerede juletiden så meget lettere for mig - så jeg tænker egentlig at beholde det i det nye år. Men skulle noget ændre sig kan jeg heldigvis pause, ændre eller opsige mit abonnement, lige når det passer mig.

Jeg var på udkig efter aftensmad lavet på under 30 minutter i en travl tid. Og HelloFresh har givet mig det. Det er hurtigt, enkelt og smager fantastisk.

HelloFresh Begrænset Tilbud:Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!