SPONSORED

Waarom je je wekelijkse afhaalmaaltijd moet inruilen voor HelloFresh

Toen ik me aanmeldde voor een lidmaatschap bij HelloFresh, deed ik dat in eerste instantie uit nieuwsgierigheid. Mijn ouders, vrienden en zelfs buren kregen wekelijks alle ingrediënten voor het avondeten thuisbezorgd. Ik ben meestal niet iemand die met de trend meegaat, maar dit keer moest ik weten wat er zo geweldig was aan de maaltijdboxen van HelloFresh.

Na een paar maanden te hebben getwijfeld, heb ik uiteindelijk een box met 3 maaltijden voor 2 personen besteld met vlees-, vis- en vegetarische recepten. Je kunt ook kiezen uit een familie-, een vegetarische- en een lekker snel menuvoorkeur voor voor 1-6 personen met 3-5 verschillende recepten per week. Van wereldgerechten tot klassiekers - HelloFresh heeft wekelijks tot wel 30 verschillende recepten op het menu. Dit maakte het moeilijk om te kiezen, er is zoveel!

Mijn box arriveerde precies op tijd. Ik kon niet wachten om aan de slag te gaan! Alle ingrediënten zijn per recept verpakt in aparte zakken. In de zakken vind je alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden - hierdoor hoef je bijna niks voor te bereiden. De receptkaarten zijn makkelijk te volgen. Zo zet je binnen een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel!

Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom ik blij ben dat ik een lidmaatschap heb bij HelloFresh:

HelloFresh bespaart me tijd en geld

Ik dacht altijd dat maaltijdboxen van HelloFresh een (veel te dure) luxe waren. Maar niets is minder waar: de maaltijden van HelloFresh beginnen bij slechts € 3,90 per portie! Dat is goedkoper dan een afhaalmaaltijd.

Nu ik minder weekenden in de supermarkt doorbreng en minder avonden besteed aan het plannen en voorbereiden van maaltijden, heb ik extra tijd over. Ik kan 's avonds eindelijk ontspannen met het boek dat ik nog steeds moet uitlezen of de wandeling die ik al zo lang wil maken.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 4,17 € per portie

Bestel HelloFresh nu!

HelloFresh maakt koken leuk

Of je nu van koken houdt of niet, HelloFresh maakt het een leuke bezigheid. HelloFresh neemt stress van je weg door wekelijks alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden bij jou thuis te bezorgen.

De recepten van HelloFresh zijn supereenvoudig. Met de handige receptkaarten staat er binnen 20 minuten een smakelijk gerecht op tafel. Heb je wat meer tijd over? Probeer dan de Premium-recepten. Zo kook je een restaurantwaardig recept, gewoon in je eigen keuken.

HelloFresh is duurzamer

Ik probeer de laatste tijd meer milieuvriendelijke beslissingen te maken als consument. Toen ik hoorde dat je met HelloFresh 21% minder voedsel verspilt dan wanneer je zelf boodschappen doet en kookt, was ik erg onder de indruk. HelloFresh werkt rechtstreeks samen met lokale voedselleveranciers waardoor de ecologische voetafdruk van het bedrijf wordt verkleind.

HelloFresh vermindert ook voedselverspilling door alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden thuis te bezorgen. Daarnaast wordt de HelloFresh Box 100% CO₂-neutraal ingepakt en thuisbezorgd, alle directe CO₂-uitstoot wordt namelijk gecompenseerd.

Het nemen van een lidmaatschap bij HelloFresh is een van de beste veranderingen in mijn levensstijl. Mijn HelloFresh-lidmaatschap geeft me meer dan alleen een maaltijdbox met verse ingrediënten en makkelijk te volgen receptkaarten - het geeft me de rust die ik nooit heb gekend.

Nu in totaal €75 - korting op je eerste 3 boxen!